Shop

Régi álmunk vált valóra, amikor 2017. március 16-án megnyithattuk Magyarország első Germaine de Capuccini és Christian BRETON kozmetikai termékeket kínáló üzletét, a THE CREAM BAR-t, hiszen mindkét márka neve egyaránt garancia a prémium minőségre, mi pedig csak az igényes bőrápolásban hiszünk. Számunkra a helyszín sem lehetne tökéletesebb: büszkék vagyunk rá, a belváros pezsgő miliőjében, az 5. kerület forgatagában a többi nagy világmárka mellett mi is megjelenhetünk.

A Carmen Vidal által 1964-ben alapított első professzionális spanyol márka, a Germaine de Capuccini elsősorban az anti-age hatású készítmények kapcsán ismerős a nagyközönségnek, pedig alakformáló testápolók, napozó termékek és férfi bőrápolók is széles választékban megtalálhatók kínálatában.

A Christian BRETON termékek pedig egyenesen Párizsból érkeznek: a szemkontúr ápolás, bőrfiatalítás, ráncfeltöltés, a szájkontúr- és a nyak-dekoltázs ápolására kifejlesztett termékek mellett Magyarországon elsőként a THE CREAM BAR-ban Christian BRETON sminktermékek is kaphatók.

Nagy szeretettel és lelkesedéssel várjuk!