Christian Breton arckezelések

CHRISTIAN BRETON Eye Priority exkluzív szemkontúr ápolás

Christian Breton egyedi szemkontúr ápoló kezelése egyszerre ötvözi a krioterápia, az egyedi kezelési lépések, valamint az exkluzív készítmények kedvező kémiai összetevőinek jótékony hatását.
A kezelés időtartama: 30 perc Ára: 5800 Ft
SKIN SURVIVAL hidratáló, feltöltő arckezelés
Christian Breton különleges hidratáló, sejtregeneráló arckezelése kitűnően ápolja a bőrt eltünteti az apróbb mimikai ráncokat és a bőrirritáció kellemetlen tüneteit.
A kezelés időtartama: 60 perc Ára: 9 900 Ft

LIFTOX ránctalanító arckezelés kígyóméreg peptiddel és kaviárral
Nagy hatékonyságú ránctalanító kezelés a Liftox bizonyított hatásával, mely (botox hatású) kígyóméreg peptidet, orosz kaviár kivonatot és kollagént tartalmaz. Minden egyes fő hatóanyag önmagában értékes, de szinergikus hatásukkal kiváló bőrfiatalító hatást biztosítanak.
A kezelés időtartama: 75 perc Ára: 15 900 Ft
GYÉMÁNT&KAVIÁR bőrfiatalító, feszesítő kezelés
A tiszta és finom gyémántporral végzett kezelés egy valódi bőrfiatalító hatású kezelés. A gyémántpor tonizáló hatású, különleges, finom csillogást ad a bőrnek. A proteinekben gazdag orosz kaviár kivonat extra táplálást és bőrfiatalítást biztosít a bőrnek.
A kezelés időtartama: 75 perc Ára: 15 900 Ft
ARANY&KAVIÁR luxus arckezelés kaviár és kolloidális arany kivonattal
Az arany a legdrágább, legértékesebb fém a világon. Christian Breton a legkülönlegesebb ránctalanító, bőrfiatalító kezelést alkotta meg, mely állandó ragyogást biztosít a bőrnek.
Az aranylemez-maszkok alkalmazása láthatóan csökkenti a bőröregedés tüneteit. A proteinekben gazdag orosz kaviár és az arany kombinációja tökéletesíti az arcvonásokat, selymes tapintásúvá teszi a bőrt. Több mint ránctalanító korrektor, kitűnő pórusösszehúzó, kiváló bőrtápláló hatású kezelés.
A kezelés időtartama: 90 perc Ára: 38 900 Ft

AZ ÁRAK 2017. MÁRCIUS 17-TŐL VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYESEK, A 27% ÁFÁT TARTALMAZZÁK.