Germaine de Capuccini Timexpert arckezelések

Állítsa meg az idő múlását intenzív bőrfiatalító, regeneráló, ráncfeltöltő kezeléseinkkel!
Szalonunk kiváló kozmetikusai a bőr állapotától függően segítenek kiválasztani a megfelelő “időmegállító” kezelést.

TIMEXPERT RITUALIST ROLL & LIFT arcmasszázs
A 42 db fekete Germánium kristályt és masszázsgörgőt tartalmazó masszázsrúddal végzett masszázs erősen stimulálja az izmokat, javítja az arc tónusát. Kisimítja a szarkalábakat, feszesíti a bőrt, újramodellálja az arcot.
50 perc11900 Ft
TIMEXPERT RIDES ránctalanító (botox elven ható), feltöltő kezelés pro-kollagénnel
A mikrodermoxin (botox elven ható, nem idegméreg) csökkenti a mimikai ráncok hosszát és mélységét, a pro-kollagén pedig tömöríti, feltölti, így feszesíti a bőrt az arc egyéb területein.
90 perc23 500 Ft
TIMEXPERT RIDES szemkontúr ránctalanító (botox elven ható), feltöltő kezelés pro-kollagénnel A mikrodermoxin hatékonyan csökkenti a szemkontúr körüli mimikai ráncok hosszát és mélységét, a pro-kollagén pedig tömöríti, feltölti, így feszesíti a bőrt a szemkontúr környékén.
30 perc8 500 Ft
TIMEXPERT LIFT(IN) bőrfeszesítő, újramodelláló kezelés
Térdimenzióban feltöltő, tónusfokozó, újra modelláló, a ráncokat alulról kitöltő arckezelés. Hatására a bőr megújul, feszes, ránctalan lesz, az arc kontúrja újra éles. A bőr puhává, táplálttá és természetes fényűvé válik.
90 perc21 900 Ft
TIMEXPERT SRNS intenzív bőrvédő, -regeneráló kezelés
A kezelés bőrünk szinkronizált bőrvédelmi mechanizmusát erősíti. Az RC-Advanced komplex újraaktiválja, regenerálja bőrsejtjeinket, míg a kozmetikai Nobel-díjjal kitüntetett Cink-Glycin komplex stimulálja a bőr önvédelmi képességét, semlegesíti a káros környezeti folyamatokat, megóvva a kollagén rostok leépülését, a bőr elszíneződését. A bőr öregedése lassul, kikapcsolja a ráncosodásnak, valamint a bőr megereszkedésének folyamatát.
90 perc21 900 Ft
TIMEXPERT VITAMIN C+ (A.G.E.) bőrfiatalító kezelés
A fáradt, energiáját vesztett, fakó bőr számára a C-vitamin a legfontosabb energiaforrás, mely nem csak regenerálja a bőrt, hanem hatékonyan ránctalanít és serkenti a bőrfiatalító folyamatokat, valamint mérsékelten szabályozza a hiperpigmentációt.
75 perc15 900 Ft
TIMEXPERT WHITE bőrfiatalító, pigmentfolt halványító kezelés
Az arc tisztítását követően, mikrodermabráziós peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd intenzív bőrfiatalító, pigmentfolt halványító kezelést adunk, melynek hatására a bőr egységes lesz. Az elszíneződések, pigmentfoltok halványodnak, a bőr táplált, kitöltött lesz.
90 perc18 500 Ft