For men kezelések

GERMAINE DE CAPUCCINI FOR MEN KEZELÉSEK

FOR MEN SIGNATURE arc kényeztetés
A frissítő, vitalizáló arcmasszázs megnyugtatja a bőrt, egyensúlyba hozza a testet és a lelket, a méregtelenítő maszk megtisztítja a bőrszövetet. A kezelést bőrvédő emulzióval zárjuk.
A kezelés időtartama: 50 perc Ár: 8 900Ft
FOR MEN BALANCE&VITAL kezelés
A férfi arcbőr tisztítását követően méregtelenítő, majd vitalizáló masszázst végzünk mattosító hatású krémmel. A méregtelenető-regeneráló kezelés serkenti a vérkeringést és táplálja a bőrt. A hatóanyagok kellemes illata és a kényeztető kezelés igazi felfrissülést jelent.
A kezelés időtartama: 75 perc Ár: 12 900Ft
AGE RESIST BŐRFIATALÍTÁS hialuronsavval
Szabaduljon meg a bőrszárazság okozta viszkető érzéstől, hagyja feltöltődni arcbőrét az életet adó vízzel! A kezelést a száraz, vörös foltos, érzékeny, egyenetlen bőr kezelésére ajánljuk kortól függetlenül. A hialuronsavat tartalmazó aktív kezelés hatására a bőr hidratálttá, feltöltötté válik
A kezelés időtartama: 60 perc Ár: 15 900Ft
MENS LINE C-PLUS ENERGY arckezelés
A kezelést a megfáradt, energiáját, vitalitását vesztett, enyhén ráncos bőrű vendégeknek ajánljuk. A kezelés hatására az arc hidratálttá válik. A C-vitamin erősíti a kollagén rostokat, abőr rugalmas, üde és fiatalos marad. Élvezze a Germaine de Capuccini relaxáló hatású Shi Zen méregtelenítő masszázsát és a kezelés jótékony hatását.
A kezelés időtartama: 90 perc Ár: 14 500Ft

AZ ÁRAK 2017. ÁPRILIS 01. NAPTÓL VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYESEK.
AZ ÁRAK A 27% ÁFÁT TARTALMAZZÁK