Kifutó termékeink

Termékkínálatunk egy része megújul, így az alábbi kiváló termékeket a készlet erejéig jelentős, 30%-os árengedménnyel kínáljuk:


LIFTOX RÁNCTALANÍTÓ-FELTÖLTŐ ARCMASZK (50 ml)

A maszkot az otthoni ápolás kezdetén, az intenzív ráncfeltöltés hatásának növelésére ajánljuk. A termék a ránctalanítás-feltöltés forradalmian új hatóanyagait, kígyómérget, kollagént és kaviár kivonatot tartalmaz. Kitűnő hidratáló készítmény, felgyorsítja az arcbőr újra strukturálását.

Hatása: Gyorsabban csökkenthető a mély ráncok hossza és mélysége, az otthoni ápolás intenzívebbé válik. Kitűnően és szinte  azonnal hidratál, így a bőr feszessé válik, az arc tónusa, természetes formája helyre áll. A nyak és a dekoltázs ránctalanítására is ajánljuk.
20.200 Ft helyett 14.200 Ft

 


CELLULAR MASK INTENZÍV HIDRATÁLÓ MASZK (50 ml)

Ez az ultra-krémes állagú maszk optimális tápláló és hidratáló hatású termék, mely biztosítja a bőr számára a megfelelő tápanyagot és a hidratáltságot. Hatására a bőr puhává és táplálttá válik.

A kezelés eredménye: A dehidratáltság (bőrpír, bőrhámlás, bőrviszketés) kellemetlen tünetei megszűnnek, a bőr mélyen hidratálttá válik, az arcszín és a bőr tónusa helyreáll.
10.500 Ft helyett 7.350 Ft

 

MATTE FINISH MATTOSÍTÓ HATÁSÚ TONIK (200 ml)

Kozmetikai előnyök: Azonnal ható mattosító tonik, mely eltünteti a kifényesedésért felelős olajréteget. Folyamatos használata esetén szabályozza a faggyúmirigyek működését, továbbá csökkenti a mitesszerek kialakulásának esélyét. A bőrnek egészséges, üde színe lesz.
A Mattosító hatású toniknak kettős funkciója van:
– a tonik egymagában (felső frakció) hidratálja a kevert bőrtípus száraz részeit (főként az áll környékét)
– az ásványi anyagokban gazdagabb krémes por+tonik oldat összerázva egy olyan elegyet alkot, mely a T-zóna mentén (homlok, orr, ajkak környéke) mattosítja az arcbőrt.
7.950 Ft helyett 5.570 Ft 

SUPER RADIANCE KRÉMES BŐRRADÍR SZÁRAZ ÉS NORMÁL BŐRRE (50 ml)

Ez a különleges bőrradír természetes eredetű gyöngyszemeket tartalmaz, melyek az óvatos masszírozás közben, finoman távolítják el az elhalt hámsejteket. A bőrradírozás közben célszerű bőrfeszesítő-élénkítő masszázst végezni. A kortól függetlenül, elsősorban a száraz és normál bőrre ajánlott az izmokat stimuláló masszázst végezni a bőr radírozása közben, hogy a vérkeringés is fokozódjon, javuljon az arc tonizáltsága.

Az előnyök összegzése: Eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. serkenti a sejtek megújulását. Megteremti a tiszta bőrt, és ezzel segíti, optimalizálja a további bőrápoló termékek hatékonyságát.
10.200 Ft helyett 7.200 Ft

NYAK ÉS DEKOLTÁZS RÁNCFELTÖLTŐ-PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ SZÉRUM (50 ml)

A pigmentfolt korrigáló, ránctalanító és feltöltő készítmény tartalmazza a Christian Breton által kifejlesztett SYN-HYCAN technológia alapján előállított összetevőket. Az ugyancsak Christian Breton által megalkotott Breakthrough Formula© szabályozza a melanin szintézist, ezáltal halványítja a pigmentfoltokat, eltünteti a bőr egyenetlenségeit, elszíneződéseit, melyet leggyakrabban a káros fénysugárzás okoz. Csökkenti a bőröregedés látható jeleit, mint a ráncok, petyhüdt bőr.

Hatása: A bőr feszesebb, modelláltabb, a tónus élesebb. Jelentősen hidratálja a bőrt, visszaadja a bőr természetes színét.
22.100 Ft helyett 15.500 Ft 

LIFTING EYE MASK – SZEMKONTÚR RÁNCTALANÍTÓ MASZK (15 ml)

Revitalizáló hatású, un. 10 perces szemkontúr maszk, melyet az alsó szemhéj alá kell feltenni. Mindenkor ajánlott, amikor a stressz jeleit kívánjuk eltüntetni. Láthatóan ránctalanít, eltávolítja a duzzanatokat és az alsó szemhéj alatti sötét karikákat, illetve a stressz minden egyéb jeleit. A hatóanyag úgy működik, mint egy vízmegkötő mágnes, ezáltal a bőr feltöltött és feszes hatásúvá válik. Ez a különleges termék egyensúlyba hozza a lipidek keletkezését, illetve feltölti a természetes vízháztartást őrző bőrréteget.
13.800 Ft helyett 9.700 Ft 

PRECIOUS ARANY KAVIÁR SZEMKONTÚR MASZK (15 ml)

A maszk egy rendkívül hatékony szemkörnyéki hidratáló – regeneráló készítmény. A 99%-os tiszta arany kolloid a leghatékonyabb bőrfiatalító, energizáló összetevő, csökkenti a ráncok hosszát és mélységét. A kaviár a sejtek gyors szaporodását és a szövetek regenerálódását segíti, a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek különleges elixírje.
13.950 Ft helyett 9.700 Ft