Shop és szépségszalon

THE CREAM BAR

A belváros szívében, a Párizsi utcában nyitottuk meg üzletünket azzal a céllal, hogy a felső luxus kategóriában oly népszerű Germaine de Capuccini (Barcelona) és Christian Breton (Párizs) kozmetikai termékekkel hidat képezzünk a 2 világváros és Budapest között. Ezért választottuk üzletünk imázs kirakat üzenetének a három város nevét:

BUDAPEST – PÁRIZS – BARCELONA

A kis ékszerdobozként megkomponált KRÉMBÁR üzletünkben megújult, újragondolt koncepcióval állítottuk a bárpultra a hölgyek és urak számára a Germaine de Capuccini és a Christian Breton otthoni ápolást segítő termékeit. Ezen kívül professzionális arckezeléseket és kiegészítő kozmetikai kezeléseket végzünk az erre a célra kialakított exkluzív kozmetikai kabinban, ezzel hiánypótló jelleggel egyedüli parfümériaként kínálunk komplex szolgáltatást Budapesten.

A KRÉMBÁR make-up dizájn sarkában ingyenes sminktanácsadással segítjük az érdeklődő vásárlókat.

Célunk, hogy érdeklődőink minden szépségápolási kérdéssel kapcsolatban egy helyen kaphassanak teljes körű tanácsadást: legyen az a bőrtípusnak megfelelő arctisztítási rituálé, egy krém vagy a vásárló egyéniségéhez és arcához legjobban illő rúzs, vagy éppen illat kiválasztása. Több évtizedes szépségipari múlttal rendelkező tanácsadóink, akik szakértelmükkel segítik a szépülni vágyókat, prémium és luxus kozmetikai világmárkák hazai csapatait erősítették.