Szépségszalon

A THE CREAM BAR különlegessége, hogy az eladótér mögött saját kozmetikai kabin üzemel, melyben a forgalmazott márkák arc- és testkezeléseit kínáljuk az érdeklődőknek. Szakembereink több évtizedes szépségipari múlttal rendelkeznek.

Tóth Andrea, aki korábban a Royal Germaine Szépségszalon vezető kozmetikusa is volt, már 10 éve a Germaine de Capuccini márka magyarországi trénere.

Feketéné Tímár Szilvia kozmetikus, aki korábban a Shiseido luxuskozmetikai márka csapatát erősítette, most a The Cream Bar-ban várja régi és új vendégeit.

A szalon kínálata között a klasszikus kozmetikai szolgáltatások mellett megtalálhatók luxus arc- és testkezelések, dermo-esztétikai kezelések, valamint Omnilux fényterápiás kezelések, melyek mind a bőröregedés, mind a bőrproblémák okozta kihívásokra hatékony választ adnak.

Nem csak hölgy vendégeket várunk! A Germaine de Capuccini a férfiak bőrápolására is nagy figyelmet fordít, 14 otthoni ápolási terméke mellett professzionális arckezeléseket is kínál az urak számára.

Reméljük, mind új, mind régi-új (korábbi Royal Germaine Szépségszalon) vendégként elégedett lesz a THE CREAM BAR szolgáltatásaival!

Véleményét, visszajelzéseit az alábbi emailcímen várjuk: info@thecreambar.hu