Wellness masszázsok és kezelések

INDIAI 7 CHAKRA energizáló masszázs
A masszázs a bőr megtisztításával kezdődik. A gerincvonal mentén végighúzódó 7 chakra pontot akupresszúrás masszázzsal stimuláljuk. A rituáléhoz masszázsolajat és aromaesszenciákat használunk. A masszázs helyreállítja a testben az energia áramlását.
A kezelés időtartama: 60 perc Ár: 11 800 Ft
SHI ZEN D-TOX GLOBAL japán arc- és testmasszázs
Capuccini Shi Zen japán eredetű méregtelenítő hatású arc- és testmasszázs. A különleges japán akupresszúra technikán alapuló masszázs serkenti a nyirokkeringést, jótékonyan hat az idegrendszerre és megnyugtatja a szellemet és a lelket.
A kezelés időtartama: 60 percÁr: 11 800 Ft
EGZOTIKUS SÁFRÁNYOS /FAHÉJAS masszázs
A fahéj, az egyik legértékesebb és legfontosabb keleti fűszer semlegesíti a káros szabad gyököket, melyek a bőr intenzívebb öregedéséért felelősek. A sáfrány kiváló közérzetjavító, bőrfiatalító hatású.
A kezelés időtartama: 30 perc Ár: 6 800 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc Ár: 10 800 Ft
ARANY NEKTÁR masszázs
A valódi luxust jelképező „tengeri arany” krémmel végzett masszázs táplálja a bőrt, frissíti a megfáradt testet. A különleges illatok kényeztetik a lelket.
A kezelés időtartama: 30 perc Ár: 6 800 Ft
A kezelés időtartama: 50 perc Ár: 10 800 Ft
ARANY ÉRINTÉSEK (arc+test)
Kényeztető arc- és testkezelés arany nektárral és ázsiai vulkáni pindákkal.
Az előmelegített Thai Pindras lávakövekkel energizáló masszázst végzünk, hogy helyreálljon a testben az energiaáramlás. Az arany kezelés serkenti az anyagcserét, bőrfiatalító, feszesítő hatású.
A kezelés időtartama: 75 perc Ár: 14 800 Ft
EGZOTIKUS KALANDOZÁS A FŰSZERES SELYEM ÚTON
Az Ázsia Spa bevezető rituálét követően, fűszeres testradírral (trópusi magvak, kéregőrlemény) távolítjuk el az elhalt hámsejteket, majd orientális selyem pakolásba burkoljuk a vendéget. A pakolás hatóideje alatt egzotikus masszázs közben pihenhet a vendég. Végül a kellemes, simogató selyem krémet bemasszírozzuk a bőrbe.
A kezelés időtartama: 60 perc Ár: 14 800 Ft
DAWN BREEZE MEDITERRÁN MASSZÁZSRITUÁLÉ
A harmónia vulkáni lávakövekkel helyreállítjuk testében az energiák áramlását. A mediterrán kertekből származó aloé verából és mentából készült krémmel tápláljuk bőrét, majd masszázzsal frissítjük testét és lelkét.
A kezelés időtartama: 60 perc Ár:12 800 Ft
MEDITERRÁN GYERTYAFÉNYES MASSZÁZSRITUÁLÉ
Az “Afrika aranyából”, az argánmagból nyert kivonatot, levendulavajat és a szálafavajat tartalmazó különleges krémmel végzett masszázsszertartás és a gyertya meghitt fénye valódi élményt jelent az egzotikumot kedvelők részére. Választható aromagyertyák: levendula, citrus vagy olíva.
A kezelés időtartama: 60 perc Ár: 12 800 Ft

AZ ÁRAK 2017. FEBRUÁR 01. NAPTÓL VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYESEK.
AZ ÁRAK A 27% ÁFÁT TARTALMAZZÁK.