Az arcunk egyfajta kirakat. Azonnal látszik rajta lelkiállapotunk, életmódunk. Ez az, ami meghatározó benyomást tesz másokra a találkozáskor, ami alapján elsőre megítélnek bennünket. A makulátlan, egészséges és sima arcbőr, a ragyogó és fiatalos megjelenés nyilvánvalóan az Ön számára is nagyon fontos.

A kozmetikai arcápolás folyamatosan fejlődik, s igyekszik egyre jobb megoldásokat kínálni a tökéletes arcbőr eléréshez. Főként azért, mert a stressz és a környezeti káros hatások egyre inkább ellenünk dolgoznak.

Az OctoLine 2 kezelések eredményei általában már az első alkalomtól látványosak, de 2-3 kezelés után rendszerint már az ismerősöktől is jönnek a pozitív visszajelzések. Az egészségesebb, fiatalosabb arcbőr szemmel látható.

Az OctoLine2 szisztéma kezelések során a bőrének megfelelően fogjuk összeállítani a speciális arckezelését az OxyJet, az ultrahang, az iontoforézis és az OxySpray technológiák kombinálásával.

Próbálja ki a jövő arckezelését, engedje, hogy az OctoLine2 kíméletes, de hatékony technológiái megadják Önnek azt a kényeztetést, amire mindig vágyott!

Mire használható az OctoLine2 arckezelő rendszer?

Alkalmazási lehetőségek: 

 • ránccsökkentés
 • akne kezelés
 • rosacea kezelés
 • sötét karikák kezelése
 • fáradt, fakó bőr kezelése
 • tisztítás
 • hámlasztás
 • arc feszesítés
 • pigmentfolt halványítás
 • vitamin bevitel
 • kismamák biztonságos arckezelése
 • fejbőr kezelés
 • hatóanyagbevitel
 • iontolifting

OxyJet kezelés

Az OxyJet kezelőfej a vizet orvosi minőségű oxigénnel porlasztva juttatja az arcbőrre. A frisstő, kellemes vízpermet anélkül tisztítja meg az arcbőrt a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől, hogy akár emberi kéz, kozmetikai eszköz vagy kemikália érné a bőrt. Ennél higiénikusabb és kíméletesebb arctisztítási módot el sem lehet képzelni. Az OxyJet kezelését ezért a legérzékenyebb bőrre is nyugodt szívvel javasoljuk.

A vízpermet teljesen felfrissíti, az oxigén pedig egyfajta antioxidáns hatást fejt ki, ami védelmet nyújt a sejteknek a környezetből érkező szabad gyökök ellen.

Sonoforzis

A spatula formájú kezelőfej apró rezgései mechanikusan tisztítják meg az arcbőrt. A kezelőfej olyan hatékony, hogy rendszeres használattal még a mitesszereket is gyönyörűen eltávolíthatjuk, nyomkodás és fájdalom nélkül. Mint egy varázslat: ha megfordítjuk a spatulát, a finom ultrahang rezgések a bőr mély rétegeibe juttatják az alkalmazott kozmetikum aktív hatóanyagait.

Iontoforzis

Az iontoforézis technológia az egyik leghatékonyabb megoldás a hatanyagok mélyrétegű bevitelére. Az OctoLine 2 iontoforézis kezelőfejei változatos formájuknak köszönhetően az arc minden területét elérik, még a szemkörnyéki bőrt is képesek tápláló hatóanyagokkal feltölteni.

Az Y alakú kezelőfejjel különleges lifting hatást tudunk elérni az arc mikroizomzatának finom, gyengéd, de hatékony tornáztatásával. Ahogy az izomzat megfeszül, az arc újra fiatalos, feszesebb karaktert ölt, a toka visszahúzódik, az orcák megemelkednek, s láthatóan halványulnak a ráncok.

Ultrahangos hatóanyag bevitel

A hatóanyagok az ultrahang kezelőfej által keltett finom rezgésekkel jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A specáilisan formatervezett kis ultrahang fejjel még azt a szemkörnyéki kényes területet is el tudjuk tölteni a hatanyagokkal, ami sok hölgynek problémát okoz, s amit a legtöbb gépi kezeléssel nem tudunk megközelíteni.

 

OxySpray

A hölgyek egyik nagy kedvence az OxySpray, amivel a hatóanyag apró részecskékre porlasztva jut az arcbőrre, majd a mély bőrrétegekbe. Az OxySprayt általában a kezelés utolsó fázisban alkalmazzuk. A hűsítő permet felfrissíti, megnyugtatja az arcbőrt. A bőrbe jutó oxigén pedig még hosszan a kezelést követően képes kifejteni jótékony hatását.

Várjuk Szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel! 

Bejelentkezés: +36-30/ 301- 91-88