Bemutatkozás

A The Cream Bar a svájci Selvert Thermal professzionális kozmetikai márka referencia szalonja. Kínálatunkban az összes Selvert Thermal exkluzív arckezelése megtalálható és nálunk találkozik legelőször a márka legújabb kezeléseivel is. Kozmetikánkban  megvásárolhatja, kipróbálhatja márkáink teljes terméksorát. Kozmetikusunk teljesen a bőrére szabható tanácsadással segíti a bőrápoló kozmetikumok kiválasztásában.

 

 

 

Szalonetikett

Kedves Vendégünk!

Kérjük olvassa el szalonetikettünket, csak pár percet vesz igénybe és fontos információkat tartalmaz!

Kozmetikánkról néhány szóban:

A The Cream Bar a svájci Selvert Thermal professzionális kozmetikai márka referencia szalonja. Kínálatunkban az összes Selvert Thermal exkluzív arckezelése megtalálható és nálunk találkozik legelőször a márka legújabb kezeléseivel is. Kozmetikánkban  megvásárolhatja, kipróbálhatja márkáink teljes terméksorát. Kozmetikusunk teljesen a bőrére szabható tanácsadással segíti a bőrápoló kozmetikumok kiválasztásában.

Hol talál minket?

A The Cream Bar referencia kozmetika a Budán a Hegyalja út 16 szám alatt található. Hegyalja és a Berényi út sarkán áll az épület, melynek az első emeletén van a kozmetika. Vendégeink beparkolhatnak az udvarba, így nem kell parkolóhelyet keresni és biztonságba is tudhatják autójukat.

Időpontfoglalás:

Időpontot a +36 30/301-91-88 telefonszámon tud kérni. Ha nem vesszük fel a telefont az azt jelenti, hogy éppen a kabinban dolgozunk. Hamarosan vissza fogjuk hívni Önt és egyeztetjük a megfelelő időpontot. Hívását hétköznap 10-18-ig tudjuk fogadni.

Érkezés:

Kérjük érkezzen mindig időben, a megbeszélt időpontra! Amennyiben előreláthatólag késni fog, kérjük jelezze üzenet vagy telefonhívás formájában! Ha túl nagy a késés ideje sajnos nem fogjuk tudni a teljes kozmetikai kezelést elvégezni. Ha olyan mértékű a csúszás, hogy a következő vendég idejébe  átnyúlna, akkor pedig egyáltalán nem tudjuk elvégezni az adott kozmetikai kezelést. Ilyenkor új időpont megbeszélésére van lehetőség.

Időpont lemondása:

Bárkinél előfordulhat, hogy közbejön egy nem várt esemény, ami miatt átrendeződik az élete. Ez természetes, megértjük, de amennyiben módja van rá, kérjük minimum 48 órával előbb lemondani az időpontját! Ekkor lehetőség nyílik számunkra is, hogy átrendezzük az időbeosztásokat és olyan vendéget is tudjunk fogadni, akinek már nem jutott időben hely.

Mi történik, mikor először ellátogat hozzánk?

Először is egy bőranalízissel térképezzük fel a bőrét, hogy a legmegfelelőbb ápolási programot javasolhassuk az Ön számára. Ez az első kozmetikai kezeléshez körülbelül 30 perc plusz időt ad, de ez a lépés nagyon fontos ahhoz, hogy teljes képet kapjunk Önről, a bőréről, hogy milyen céllal érkezik hozzánk és milyen eredményeket szeretne elérni.

Vendégeinkről vendégkartont vezetünk, melynek jelentősége a megfelelő kapcsolattartásnál és a professzionális kezelési terv összeállításánál van.

A kozmetikai kabinba egyszerre mindig csak egy vendég tartózkodik, így biztosítva az Ön számára a teljes kikapcsolódást. A megérkezés után egy papucsot kap, hogy teljes kényelemben tudjon pihenni. A kabinban egy puha pamut kezelőruhába tud átöltözni, így nem csak az arcát, hanem dekoltázsát is kezelni tudjuk.
Minden vendégünket megkínáljuk egy finom kávéval, teával vagy ásványvízzel.

Kezelés alatt:

Telefon: Kérjük a kezelések alatt mellőzze a telefonálást, amennyiben ez lehetséges! A telefonálás eltereli a figyelmet a kikapcsolódásról, töltődésről.

Egészség: A szakma protokollja szerint csak egészséges vendég szolgálható ki. Bármilyen fertőző, lázas-megfázásos állapot, bőrön lévő fertőző elváltozás, vagy szemet érintő betegség esetén a kezelés nem végezhető el. Vannak olyan speciális kezeléseink is, amelyeknél bizonyos betegségek, állapotok kontraindikációt jelentenek. Ilyenkor a kezelés teljes egészében vagy részleteiben nem végezhető el.

Kezelés után:

Utóápolás: A The Cream Bar-ban kozmetikusunk segíti Önt abban, hogy két kezelés között is megfelelően tudja ápolni a bőrét. Bőrtípusának, az adott kezelési folyamatnak megfelelő termékmintát adnak Önnek, melyek segítenek otthonában kipróbálni a Selvert Thermal termékeit. Tanácsokkal latjuk el a napi arcápolási rutinja kialakításában és a megfelelő kozmetikumot meg is tudja vásárolni a kozmetikában.

Fizetés: A kozmetikában bank kártyával, készpénzzel, szépkártyával és a szalon által kibocsátott ajándékutalvánnyal is tud fizetni.

Köszönjük szépen, hogy elolvasta! Szeretettel várjuk és kellemes szépülést kívánunk Önnek!

 

 

 

Kozmetika