Luxury arckezelések

REGENERATION ABSOLUE – INTENZÍV REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS CSIGA PROTEINNEL   A  Regénération Absolue csigaproteines arckezelés azon alapötletre épül, mely szerint a csiga sérülését  követően természetes módon képes gyorsan regenerálni sérült bőrszövetét és házát . A csigaprotein kivonatban gazdag termékek hatására az elhalt hámsejtek távoznak, a baktériumok elpusztulnak, a kitűnően és gyorsan regenerálódik, megújul . Többdimenziós bőrmegújulás megy végbe. Az eredmény kiváló, az alapvető fehérjék szintézise fokozódik, az elasztikus rostok hálózata sűrűsödik, a bőr tömörödik, természetes módon feltöltődik. A bőr tónusa javul, a ráncok hossza és mélysége csökken.
ADVANCED RETINOL RÁNCTALANÍTÓ-PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ- BŐRREGENERÁLÓ KEZELÉS   A bőröregedés tüneteinek csökkentése érdekében a Selvert Thermal új kezelést fejlesztett ki, melynek az ADVANCED RETINOL  nevet adta. E kezelés alapja a tiszta A Vitamin felhasználása koncentrált és megújult mikrokapszulás formulában, mely  lehetővé teszi a nyári időszakban történő alkalmazást is. Az összetevők hatékonyan serkenti a fibroblasztok működését-..csökkentik a mély ráncok hosszát és mélységét, halványtíják a pigmentfoltokat és az öregségi bőrelszíneződéseket, ezzel egységesítve a bőr színét, javítva annak tónusát.
HYALURONIQUE REMPLISSAGE ANTI AGE Intenzív Ráncfeltöltő Arckezelés   A Selvert Thermal egy Anti Age Feltöltő arckezelést állított össze, melynek során kis-és nagy molekulasúlyú hialuronsavat juttatunk az arcbőrbe. A kezelés rendkívül hatékony a belső tényezők (természetes bőröregedési folyamat) valamint a külső környezeti faktorok (hőmérséklet, szennyezőanyagok, szél) okozta fokozott hialuronsav veszteség pótlására. A Selvert Thermal laboratóriuma biotechnológiai módszerekkel állítja elő az eltérő molekulasúlyú hialuronsavat, valamint hozzáadja a szabadalmaztatott Raffermine ® (4%) összetevőjét, mely azonos elven, kumulatív módon hat, mint a hialuronsav. Hatására az epidermis és a dermis rétegek minőségileg megújulnak.
HARMONY NATUR & VEGAN Hidratáló & Vitalizáló Kezelés Kék Lótuszvirág, Fehér Tea & Mályva kivonatokkal   A hidratáló-vitalizáló kezelés bármely bőrtípus, még az érzékeny bőr ápolására is ajánlott. A kezelés hatására a bőr visszanyeri vitalitását, friss, üde megjelenését, természetes fényét köszönhetően az aktív összetevőknek, mint a Kék Lótuszvirág, Fehér tea, Háromszínű árvácska kivonatoknak, melyek megvédik a bőrt a korai bőröregedéstől.
HARMONY NATUR & VEGAN Anti-Ageing & Bőrmegújító kezelés Orchidea & Gotu Kola & Körömvirág kivonatokkal   A bőrmegújító kezelés bármely bőrtípusra, még az érzékeny bőr ápolására is ajánlott. A kezelés hatására csökkenthetők a bőröregedés tünetei, mint a petyhüdtség, mimikai és öregségi ráncok.
L’ESPIRIT DERMATOLOGIQE ACNE PRONE SKIN PROGRAMME   A tisztító, egyensúlyt helyre állító, regeneráló és antioxidáns hatású arckezelés kifejezetten az olajos, aknés bőr ápolására ajánlott. A biotechnológiával előállított, nagy hatékonyságú összetevők, mint a C-60-karbon, a Proteoglykanok, valamint a C Vitamin, továbbá az Allantoin és a Szalicilsav összetett módon védik és regenerálják a bőrt, szabályozva az intenzív faggyútermelődést, a hiperkeratózist, a mikróbák fejlődését, valamint a gyulladásos folyamatokat.
L’ESPIRIT DERMATOLOGIQE ANTI AGEING BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS   A bőrszerkezetet újra építő, regeneráló kezelés, hatékony antioxidáns erővel. Hatására intenzíven korrigálhatók a bőröregedés következtében megjelenő esztétiai és bőrproblémák. A biotechnológiával előállított, nagy hatékonyságú összetevők, mint a C-60-karbon, a Proteoglykanok, valamint a C Vitamin, EGF (Epidermális Növekedési Faktor) védik és regenerálják a bőrt, továbbá kedvezően megváltoztatják a bőr struktúráját és működését.
L’ESPIRIT DERMATOLOGIQUE PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ PROGRAM   Pigmentfolt halványító, regeneráló kezelés, hatékony antioxidáns hatással. A kezelés során mélyebben eltávolíthatók az elhalt hámsejtek a meglévő melanin kiválásokkal, halványíthatók az elszíneződések, miközben regenerálódik a bőrszövet. A biotechnológiával előállított, nagy hatékonyságú összetevők, mint a C-60-karbon, a Proteoglykanok, valamint a C Vitamin, valamint a melanin szintézist befolyásoló Alpha Arbutin és Niacinamide, melyek összességében szabályozzák a pigmentációs folyamatokat és tisztítják a bőrt.

Várjuk Szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel!

Bejelentkezés: +36-30/ 301- 91-88