Platinum arckezelések

PEPTID LIFT ULTRA BŐRFESZESÍTŐ-ARCKONTÚR MODELLÁLÓ KEZELÉS  

SELVERT THERMAL az új PEPTIDE LIFT arckezelés az innovatív peptide technológián és egyéb rendkívül értékes összetevőkön, mint az EGF (Epidermális Növekedési Faktor) alapul. Ezen összetevők hatékonyan helyre állítják a bőr szerkezetét, csökkentik a mimikai ráncok mennyiségét.
A peptidek egy része mikor bőrfszesítő hatású, melyek javítják és helyre állítják a sejtek közötti kohéziót, intenzíven feszesítik a bőrt, újra modellálják az arckontúrt, továbbá védik a bőrt a korai öregedéstől.

EXKLUZÍV ARANY BŐRFIATALÍTÁS 24 KARÁTOS ARANNYAL  

Luxus regeneráló és ránctalanító arckezelés 24 karátos tiszta arany, gyémánt valamint gyöngy felhasználásával. Az exkluzív összetevők, valamint az EGF serkentik a sejtek reprodukcióját és regenerálódását, a kollagén és elasztin szintézisét, melynek hatására a bőr feltöltötté, feszessé válik. A molekuláris méretű arany késlelteti a sejtek öregedését, táplálja a bőrt és egy természetes védőpajzsot képez a bőr felszínén, védve a bőrt a káros külső környezeti agresszióktól. Ezért az arany gyulladás-és allergiás tünetegyüttes csökkentő, hatékony fényvisszaverő. Ránctanítja, feszesíti és fiatalítja a bőrt, visszaadja természetes ragyogását.

Várjuk Szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel!

Bejelentkezés: +36-30/ 301- 91-88