Dermo esztétikai arckezelések

Dermapen Mezoterápia

Selvert Thermal Dermapen kezelés azonnal látványos eredményt mutat. Hatásos a ránc kezelésben, az anti-aging-ben, de a tág pórusú, aknés bőrt is nagyon eredményesen lehet kezelni. A 4 hetes kúra kezeléssel egy igazi bőrmegújító folyamaton megy keresztül. A Selvert Thermal a magas hatóanyagtartalmú ampulláit Dermapen (mikrotűs készülék) segítségével juttatja be a bőr mélyebb rétegeibe. A Dermapen készülékre illesztett mikrotűs kezelőfej l mikro sérüléseket hoz létre a bőrréteg megfelelő mélységéig. A bőrmegújítás alapja a mikrotűk által létrehozott sérülések hatására beinduló, bőrünket újra regeneráló folyamatok serkentése.

LRA Kémiai Peelingek

A Selvert Thermal nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakemberek a kezelés kiválasztása és végzése során a lehatékonyabb megoldásokat válasszák ki. A bőr megfelelő és alapos előkészítése, a hatóanyagok gyors és mély bőrrétegbe jutása kezelés eredményét jelentősen befolyásolja.

A Selvert Thermal az AHA’s & BHA’s kémiai hámlasztókat a Regeneration Absolue bőrregeneráló termékcsaládjába sorolta. A kémiai peelingek non invazív
beavatkozások, szabályozzák és segítik a szennyezőanyagok, az elhalt hámsejtek eltávolítását, a bőrsejtek gyorsabb anyagcseréjét, ezzel a bőrszövet gyorsabb regenerálódását.
A Selvert Thermal összesen 4 féle AHA és BHA savat használ a kezelés céljának megfelelően: AHA (Alfa-hidroxisav): Glicolsavat, Tejsavat, Mandulasavat (pH érték 3-4 közötti) és BHA (Beta Hidroxisav): Szalicilsav (optimális pH érték 3)

A kezelés céljának megfelelően savkombinációt állítottak össze. 1 savkombináció mindig 2 féle savat tartalmaz és az összesített sav koncentráció minden esetben 10%.

1. Mandulasav (M4%)-Glycolsav (G6%) Bőrfiatalításra, a ránctalanításra ajánlott.
2. Mandulasav (M5%)-Tejsav (L5%) Pigmentfoltos, elszíneződést mutató bőrre.
3. Szalicilsav (S2%)-Mandulasav (M8%) Aknés-olajos bőrre.

BB Glow nano needling
BB GLOW SEMI-PERMANET MAKE-UP BŐRKORRIGÁLÓ KEZELÉS NANO NEEDLING HASZNÁLATÁVAL

A Selvert Thermal BB Glow az egyik legújabb, leginnovatívabb dermoesztétikai arckezelés. A kezelés egy semi permanent makeup és egy bőrmegújító kezelés egyben. Hatására a bőr egyenletes, telt és sima lesz.

A BB Glow szérumok rendkívül magas pigmentszámának köszönhetően, a kezelést követően az arcbőrön található elszíneződések, pigmentfoltok, aknés hegek, gyulladásos elszíneződések, valamint a ráncok elfedésre kerülnek. A bőr természetesen hidratálttá és ragyogóvá, egységes színű és tónusúvá válik.

  • Egy kúra 4 kezelésből áll (hetente egy). Majd 6 hetente fenntartó kezelésre van szükség.
  • Semi-permanent makeup, mely a teljes arcon végezhető. “Szép arc hatás”, “Porcelán arc hatás”.
  • Az összetevők 95% -ban természetes eredetűek. A BB GLOW Natur termék.
  • Teljesen fájdalommentes.
  • Nem okoz felhám sérülést, nincs bőrpír.
  • Nem alakul ki gyulladás, nincs veszélye a hiperpigmentációnak.
  • Jól kezelhetők a mimikai ráncok és a felületi hiperpigmentáció.
  • Serkenti a természetes kollagén indukciót.
  • A BB Glow szérum 97%-os hatásfokkal bejuttatható a bőr legfelső rétegébe.

Várjuk Szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel!

Bejelentkezés: +36-30/ 301- 91-88