Premium arckezelések

CELL VITALE ANTI AGE BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS ŐSSEJT TERÁPIÁVAL  

A terápiához szükséges őssejtek az Uttwiler Spätlauber alma derivátuma a cytozol, mely liposzómákkal jut a bőrbe, ahol serkentik a sejtek megújulását és késleltetik a bőr öregedési folyamatait. Az OVALISS™ (glaucine) koncentrátum segíti a sejtek fokozott oxigénfelvételét és anyagcseréjét. Hatására a bőr feszessé, kitöltötté válik. Semlegesíti a szabad gyököket, segíti a bőr regenerálódását. Az EGF és peptid koncentrátum serkenti a kollagén képződést. Hatására a bőr feszes, tömör, térben kitöltött lesz.

CELL VITALE HIDRATÁLÓ & BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJTEKKEL  

A legfontosabb hatóanyag az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum. Intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. Az oligo-element összetevők a legkiválóbb termálvizekből származnak, mint a nyugtató hatású víz a Pireneusokból, anti-oxidáns hatású a az Alpokból, a fertőtlenítő Anatóliából. A hatóanyagok meggátolják a sejtközi állomány fokozott vízvesztését. Segíti a sejtek fokozott oxigénfelvételét és anyagcseréjét, szabályozza a vérbőséget, intenzíven hidratálja és regenerálja a bőrt.

CELL VITALE TISZTÍTÓ KEZELÉS AKNÉS BŐRRE ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL  

A Cell Vitale tisztító programot kifejezetten a hormonális változások alatt álló, aknés , olajos , ugyanakkor érett bőr kezelésére fejlesztették ki.
Az őssejt terápiának fontos szerepe van a bőr regenerálásában és a sejtek megújulásában. A kezelés legfőbb összetevője a lila orgonából (Syringa Vulgaris L.) előállított őssejt derivátum, mely szabályozza a faggyúmirigyek működését, mikroba ölő, regeneráló, gyulladáscsökkentő, így az aknés , olajos bőrre jellemző tünetek csökkennek.

 

CELL VITALE KORAI BŐRFIATALÍTÁS ŐSSEJT TERÁPIÁVAL GINZENG KIVONATTAL  

A száraz, vitalitását vesztett bőr a bőröregedés első jeleit mutatja. Az aktív összetevőknek köszönhetően , mint az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A gyömbér hatékony anti oxidáns, tisztítja a bőrt és serkenti a bőr anyagcsere folyamatait és csökkenti a bőrörgedés látható tüneteit. A kényeztető arckezelés fáradtságűző hatású, energizálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és feszességét.

CELL VITALE RÁNCTALANÍTÓ-FESZESÍTŐ KEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL  

A magas C vitamin tartalomnak köszönhetően, megfelelően védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, valamint a fénykárosodástól. Halványítja a pigmentfoltokat, minimalizálja a bőrörgedés első jeleit, mint a mimikai ráncok, továbbá aktiválja a kollagén képződést. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A kezelés hatására a bőr védetté válik a korai bőröregedéstől, visszanyeri természetes színét, ragyogását.

CELL VITALE ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL- HIDRATÁLÓ HATÁSSAL  

A legfontosabb bőrregeneráló lépés a bőr hidratáltságának megtartása és a bőr nedvességtartalom elpárolgásának megakadályozása. Nyugtató és bőrregeneráló hatásának köszönhetően a leghatékonyabb aktív összetevő az aloe vera. A kókusz kivonat puhítja, kisimítja a bőrt és visszaadja a bőr természetes ragyogását. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A kezelést követően a bőr hidratált, puha és feltöltött lesz.

CELL VITALE ARCKEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL-ÉRZÉKENY BŐRRE  

Kellemetlen érzés, ha a bőr feszül viszket és száraz. A bisabolol és a zabkivonat stresszcsökkentő hatású, nyugtatja az érzékeny bőrt. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A nyugtató hatású arckezelés hatására a bőr komfortérzete javul, az irritációra jellemző tünetek megszűnnek, a hidratáltság helyre áll.

TISZTA C VITAMIN + REVITALIZÁLÓ ARCKEZELÉS ANTIOXIDÁNS HATÁSSAL  

A kozmetikai kezelés során a C Vitamint széles körben alkalmazzák. A + Pure C Vitamin kezelés megerősíti a C Vitamin védelmi mechanizmusát, semlegesíti a szabad gyököket, védi a bőrt a fénykárosodástól, a káros ultraibolya sugárzástól, serkenti a sejtek megújulási folyamatait és az új kollagén rostok keletkezését. A kezelés hatására a bőr megfelelően feszessé válik, visszanyeri természetes fényét, fiatalos megjelenését.

URBAN RESPONSE DEFENSE BŐRVÉDŐ-OXIGENIZÁLÓ KEZELÉS  

Az Urban Response úgy hat, mintha egy védőpajzsot tennék bőrünk elé. Köszönhetően a hatékony Pajzs MP technológiának, védelmezi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, a légszennyezés okozta bőrkárososdástól. Az aktív összetevők újra építik fény-és külső szennyező anyagok hatására már sérült bőrt. A kezelés hatására a sejtek oxigén ellátása megnövekszik, a sejtek anyagcseréje javul, melynek hatására a bőr természetes, fiatalos, ragyogó megjelenésűvé válik.

HIALURONIQUE INTENZÍV RÁNCFELTÖLTŐ PROGRAM HIALURON SAVVAL  

A hailuron sav a sejtközi mátrix egyik legfontosabb összetevője. Hatalmas mennyiségű vizet képes tartósan megkötni, melynek hatására a bőr megfelelően hidratált, rugalmas lesz , a ráncok kitöltődnek és kiemelkednek, a bőr simává válik. A Hialuronique arckezelés egy kitűnő bőrfiatalító eljárás. A biotechnológiával előállított kis molekulasúlyú hialuron sav hatására a ráncok kitöltődnek, a bőröregedésre jellemző tünetek együttesen csökkennek. A ráncok hossza és mélysége csökken a bőr simává válik.

FOR MEN RÁNCTALANÍTÓ-FESZESÍTŐ KEZELÉS ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL  

A magas C vitamin tartalomnak köszönhetően, megfelelően védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, valamint a fénykárosodástól. Halványítja a pigmentfoltokat, minimalizálja a bőrörgedés első jeleit, mint a mimikai ráncok, továbbá aktiválja a kollagén képződést. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A kezelés hatására a bőr védetté válik a korai bőröregedéstől, visszanyeri természetes színét, ragyogását.

FOR MEN ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL- ALOE VERA HIDRATÁLÓ HATÁSSAL  

A legfontosabb bőrregeneráló lépés a bőr hidratáltságának megtartása és a bőr nedvességtartalom elpárolgásának megakadályozása. Nyugtató és bőrregeneráló hatásának köszönhetően a leghatékonyabb aktív összetevő az aloe vera. A kókusz kivonat puhítja, kisismítja a bőrt és visszaadja a bőr természetes ragyogását. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A kezelést követően a bőr hidratált, puha és feltöltött lesz.

Várjuk Szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel!

Bejelentkezés: +36-30/ 301- 91-88