Daily Beauty arckezelések

DAILY BEAUTY HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS NORMÁL/SZÁRAZ BŐRRE  

A száraz, vízhiányos , lipidhiányos bőr számtalan kellemetlen tünetet mutat. A bőr feszül, viszket, mimikai ráncok jelennek meg.
A tünetek alapján megállapítható, a bőr víz-lipid egyensúlya felborult, a bőr védekező képessége csökkent. A hatékony hidratáló kezelés képes az egyensúlyi folymatokat helyre állítani, a bőr hidratáltságát biztosítani..

DAILY BEAUTY BALANCE ARCKEZELÉS KOMBINÁLT OLAJOS BŐRRE  

Bőrünket egy aktív hidrolipid védő réteg óvja , mely egy vizes és egy olajos komponensből tevődik össze. Ha az egyensúly megbomlik a kettős bőrvédő réteg törést szenved, a zsírréteg kiválik és a vízbázis fölé kerülve a bőrt bevonja, a pórusokat telíti.
A kezelés fontos célja a faggyúműködés szabályozása a hidrolipid védő réteg egyensúlyi folyamatainak helyre állítása, a bőr mattosítása.

DAILY BEAUTY AZ OLAJOS AKNÉS BŐR SZABÁLYOZÓ KEZELÉSE  

Elsősorban a hormonális változások hatására a bőr faggyútermelése fokozódik, gyulladások, aknék keletkeznek.
A tisztító kezelés hatására a faggyú eltávolítható a bőrről, a faggyúmirigyek működése szabályozható.
A kezelés hatására a pórusok tisztulnak, a faggyúréteg eltűnik. A kezelés gyulladáscsökkentő, baktériumölő, irritáció csökkentő hatású.

DAILY BEAUTY VITALIZÁLÓ ARCKEZELÉS  

Professzionális bőrfiatalító kezelés vitalizáló, bőrregeneráló hatással. Az aktív összetevőknek köszönhetően a bőr visszanyeri természetes vitalitását, a bőröregedés látható jelei mérséklődnek. Az érzékeny bőr ápolására is alkalmazható.

DAILY BEAUTY REGENERÁLÓ-BŐRFESZESÍTŐ ARCKEZELÉS  

Az aktív összetevőknek köszönhetően nagy hatékonyságú kezelés, melynek hatására a z arc természetes kontúrja javul, helyre áll.
A bőröregedés jellegzetes tünetei csökkennek, így a ráncok hossza és mélysége , a fáradtság jelei mérséklődnek. A bőr visszanyeri természetes feszességét és tömörségét.

3D TÉRDIMENZIÓBAN HATÓ HIDRATÁLÓ-FELTÖLTŐ ARCKEZELÉS  

Rendkívül aktív, hidratáló arckezelés , mely a bőr mindhárom rétegében hat, javítva a sejtközi mátrixban a hidratáltság mértékét, köszönhetően az aquaporin hatóanyagnak, valamint a nagy molekula súlyú hialuron savnak.A kezelés hatására a bőr nedvességtartalma helyre áll, a felületi ráncok csökkennek. A normál és érzékeny bőr ápolására ajánljuk.

ANTI AGEING ARCKEZELÉS – HIALURON SAVVAL  

Az anti age arckezelés készítményei 3 eltérő molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaznak.
A kezelés hatására a bőröregedés látható tünetei fokozatosan csökkennek. A hialuron savnak köszönhetően a ráncok kiemelkednek, hosszuk és mélységük csökken. A bőrszövet tömörsége, rugalmassága javul, az arc tónusa élessé válik, természetes fénye helyre áll.

Várjuk Szeretettel professzionális kezelésekkel, kellemes környezettel! 

Bejelentkezés: +36-30/ 301- 91-88